ADVENT U CRIKVENICI

3. prosinca 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

vlak crikvenica adventCRIKVENICA – “Ovog prosinca lokacija Adventskog parka u srcu Crikvenice zasjat će sasvim posebnim sjajem. Advent je na vratima, stoga, puno je razloga zbog kojih ove zime ne smijete propustiti – Advent u Crikvenici!”, navode organizatori. “Bit će to jedan “sasvim poseban Advent”, a prije svega “100% romantični Advent”, kako glasi novi slogan manifestacije, s ciljem da se istakne romantični karakter Crikvenice, kao i romantična atmosfera same manifestacije. A ovogodišnji Advent u Crikvenici bit će, kako najavljuju organizatori, doista “i poseban i romantičan”! Slasni zalogaji i topli božićni napitci, puno dobre glazbe i atraktivnih koncerata, posebno novo uređenje parka, pozitivne emocije i ambijent garancija su “100% užitka”, a sve to i puno više samo s jednom željom – da se svim Crikveničanima, ali i svim Riječanima i drugim stanovnicima Kvarnera, pa zašto ne i šire – pruži poseban doživljaj Adventa u jedinstvenome prostoru crikveničkoga Adventskog parka, pod starim pinijama, u srcu Crikvenice, s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more”, ističu iz Grada i TUrističke zajednice grada Crivkenice.

“Poziv je dakako upućen svima, s dugoročnim ciljem da Advent u Crikvenici postane “jedan od najboljih Advenata na Kvarneru”. Bit će tu i kompleta za sjedenje, toplih dekica, lampiona i različitih ukrasa, radi se dodatno i na osvjetljenju cjelokupnoga parka, pripremaju se posebni, umjetnički oslikani otoci i paravani za ugodan boravak posjetitelja, brusi se ponuda, glancaju programi… U odnosu na dosadašnja izdanja, želi se napraviti značajni zaokret, pravi “makeover” – u uređenju, ponudi, kao i programu”, govore.

Petkom i subotom programi će se održavati u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima (petak 17:00 – 24:00; subota 10:00 – 14:00 i 17:00 – 24:00), a nedjeljom kao matineja u prijepodnevnom i ranijem poslijepodnevnom terminu (10:00 – 18:00).

“Posebni programi planiraju se za Badnjak 24.12. (10:00 – 16:00), kao i nedjelju 30.12. kojim će Advent u Crikvenici uputiti Pozdrav Staroj godini (17:00 – 01:00). Bogati program manifestacije donosi niz prvorazrednih glazbenih izvođača s programima prilagođenima blagdanskoj atmosferi: od Jelene Radan i grupe Meritas u posebnom božićnom programu When Christmas Comes, preko klupske pop-rock senzacije Positivo, sjajnog rock vokala Ervina Baučića uz gitarskog virtuoza Branka Bogunovića Pifa i našega najpoznatijeg Latinoamerikanca Ricarda Luquea, sve do superatraktivnih The Babe Barbarella ESFF Band, “The Voice” – Ane Bustruc s bandom, Trnje Live Acoustic benda i mnogih drugih”, navode.