2. SAVATE OPEN CRIKVENICA

29. svibnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

savate karate borilački sportCRIKVENICA – Crikvenica će u subotu, 2. lipnja 2018., biti domaćin sportskog događanja pod imenom 2. Savate Open Crikvenica.
Riječ je o međunarodnom otvorenom savate turniru u disciplini assaut za sve uzraste, a održavat će se u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani, i to s početkom u 11 sati. Očekuju se natjecatelji iz gotovo svih hrvatskih savate klubova te dolazak natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja. Natjecanje se organizira za sve kategorije sportaša u muškoj i ženskoj kategoriji. Organizacija ovog zanimljivog sportskog susreta omogućit će promidžbu savate boksa (francuskog boksa) te zdravog i aktivnog načina života, ali i turističku promidžbu crikveničke rivijere koja će sportašima zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Događanje će svojim dolaskom uveličati i hrvatski savate reprezentativci koji osvajaju najsjajnija odličja na Svjetskom prvenstvu, a čiji je jedan od trenera i predsjednik Savate kluba Reful, kluba organizatora ovog turnira,viši sportski trener Ivica Manestar. Na natjecanju će nastupiti i članovi kluba domaćina koji očekuju podršku gledatelja s tribina kako bi na krilima sjajne navijačke atmosfere stigli do sjajnog sportskog naslova.
(kv)