​Rijeka: Riješeno kazneno djelo razbojničke krađe

20. srpnja 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

policijaRIJEKA – Kaznenom prijavom protiv četvero hrvatskih državljana rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.
Riječ je o istraživanju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta, razbojničke krađe. Policija trojicu hrvatskih državljana, starosti od 19 do 23 godine i 21-godišnju hrvatsku državljanku sumnjiči da su 24. svibnja ove godine u trgovačkom centru na području Podvežice u Rijeci  otuđili više različitih artikala vrijednosti nekoliko stotina kuna.
Kada ih je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao spriječiti u bježanju, naguravali su s njime, udarali ga i lakše ozlijedili na parkiralištu ispred trgovine, gdje su pri tome i oštetili parkirano osobno vozilo u vlasništvu 39-godišnje hrvatske državljanke.

Poradi osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe, četvero osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 20-godišnjak i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari

 

Poradi osnova sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela razbojničke krađe, četvero osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 20-godišnjak je kazneno prijavljen i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone