Zlatan Hreljac: Svoje vrijeme u HNK Rijeka pamtit ću po uspjesima koje smo ostvarili

4. siječnja 2022. | Kategorija: Sport

Zlatan Hreljac: Svoje vrijeme u HNK Rijeka pamitit ću po uspjesima koje smo  ostvarili - HNK RIJEKASPORT – Zlatan Hreljac od Nove godine više nije član Uprave HNK Rijeka. Nakon pet godina rada u klubu, dugogodišnji djelatnik koji se već nalazi u mirovini, za HNK Rijeka TV-a prisjetio se svog vremena u klubu podijelivši svoje najdraže trenutke.

– Svoj rad ću pamtiti prije svega prema uspjesima od dolaska predsjednika Damira Miškovića. Proteklo je 10 godina, u tom periodu napravljeno je jako puno, to je najplodnije razdoblje kluba. Najdraže utakmice? Svima će ostati u sjećanju naslov prvaka i trofeji u Kupu, ali bilo je tu nekoliko značajnih utakmica, posebice za istaknuti prva utakmica u kojoj je Rijeka krenula u svoj europski put, a to je Stuttgart, rekao je Zlatan Hreljac.

– Želim Rijeci što više uspjeha i što više kvalitetnijih sezona i u to uopće ne sumnjam da će se ostvariti. Osim sportskog segmenta treba istaknuti ljude koji rade u samom klubu, koji zaista doprinose i žive za taj klub, zaključio je Zlatan Hreljac.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone