Wine Vip Event – Konferencija vrhunskih vinskih znalaca.

14. listopada 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
hrana vinoRIJEKA – Event organiziramo u ovaj četvrtak 15.listopada 2020 (15.10.2020.) u najdražem nam gradu Rijeci na brodu – botelu MARINA s početkom u 14 sati.
Otvorenje eventa je od 14 sati i traje do 19 sati ali zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja gostiju druženje i edukacije će se protezati tijekom cijelog dana i večeri.
Događaj je odobren od stožera i biti će u skladu sa svim preporukama a event je namijenjen ponajviše ugostiteljima i hotelijerima i za njih je ulaz moguć i BESPLATAN.
 

“Naše glavne ciljeve u projektu – edukacije, podizanja kvalitete ponude i usluge, promocija lokalnih proizvoda… prepoznali su mnogobrojni partneri eventa od domaćih vinara Gospoja, Pavlomira, Katunara, Šipuna, Kotač – Vida Arbanasa, sireva Frankulin i Magriž Mrakovčić, zatim vinara iz Istre Prelac, Geržinić, Cattunar, Matić vina, Ritoša, …. zatim MIH sirana sa Paga, PIK VRbovec sa svojim delicijama, tu su Vinakoper iz nama drage nam i susjedne Slovenije….. i mnogi mnogi drugi”, navode. 

“Osim navedenih mnogobrojnih partnera moramo posebno zahvaliti i istaknuti Turističku zajednicu grada Rijeke i Grad Rijeku koji su stali od prvoga dana uz ovaj projekt. Partneri bez kojih ne bismo uspjeli organizirati ovu lijepu priču su naravno Primorsko-goranska županija, TZ Kvarenra i HGK ŽK Rijeka”, navode organizatori.

Neke od vrlo zanimljivih tema i prezentacija su:    Autohtona sorta Žlahtina i njena zastupljenost u ugostiteljskoj ponudi
                                                                                        -     SIR i vino u modernoj gastronomiji (sljubljivanje vrhunskih sireva i vina)
                                                                                        –     U čemu je tajna čarolija cigara Lopar International? (VIP tema za VIP event)
 
“Zbog svih mjera kojih ćemo se naravno držati šaljem vam odmah i prijavnicu: dantes.biz/prijavarijeka da bismo imali ispunjen taj uvjet i molim vas prilikom dolaska mediji nam trebaju reći jeli žele ostati ili doći i na večeru sljubljivanja hrane i vina za koju je ograničen broj a veliki interes”, zaključuju. 
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone