VRIJEME JE ZA OPERU – VEČER POSVEĆENA VELIKOM ENRICU CARUSU

19. srpnja 2019. | Kategorija: Kultura

societa-filarmonia-udine„Enrico Caruso: Legenda jednog glasa“ u izvedbi filharmonije Società Filarmonia iz Udina koji će se održati u utorak, 23. srpnja 2019. s početkom u 21 sat na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.

Enrico Caruso jedan je od najvećih tenora svih vremena. Pjevao je na svim većim europskim i američkim opernim pozornicama, a svjetski fenomen postaje 1904. godine kao prvi tenor poznatog Metropolitana u New Yorku.

U Opatiji će se 23. srpnja održati hommage tom velikanu kroz bezvremenska djela kao što su Funiculì Funiculà, Vissi d’Arte (Tosca), Celeste Aida (Aida) i Nessun Dorma (Turandot) u izvedbi filharmonije Società Filarmonia iz Udina i uz nastup sopranistice Marianne Prizzon, baritona Waltera Franceschinija, tenora Xiqia Zhanga, naratora Umberta Scida a sve pod ravnanjem maestra Alfreda Barchija.

Cijena ulaznice iznosi 150,00 kuna (sjedenje, nenumerirano).

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone