VOZAČI, VOZITE OPREZNO – U PROTEKLA DVA DANA TRI TEŠKO OZLIJEĐENA

28. lipnja 2018. | Kategorija: Hrvatska

sv.kuzam cesta autoputKVARNER – U prometnim nesrećama koje su se u protekla dva dana dogodile na području Policijske uprave primorsko-goranske teško su ozlijeđene tri osobe. Riječ je o djetetu koje je preksinoć oko 20 sati, prilikom prelaženja kolnika na obilježenom pješačkom prijelazu u Osječkoj ulici u Rijeci oborilo osobno vozilo marke Suzuki, kojim je upravljao 33-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.20 sati u Iki teško je ozlijeđen 53-godišnji vozač mopeda marke Kymco, koji se kretao iz smjera Lovrana te stradao prilikom skretanja osobnog vozila VW Aerton, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnji državljanin Litve.

Nešto ranije, oko 17 sati na području Orehovice u blizini Rijeke dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 57-godišnji vozač osobnog vozila marke Ford, koji je prešao na suprotnu stranu kolnika te udario u osobno vozilo marke Honda, kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. U ovoj prometnoj nesreći spomenuti vozač je teže ozlijeđen, a vozačica lakše.

Inače, na prometnicama ove Policijske uprave zabilježeno je 20 prometnih nesreća, radi čega ponovo apeliramo na vozače i sve ostale sudionike u prometu da se dosljedno pridržavaju prometnih pravila i propisa radi smanjenja mogućnosti nastanka prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone