UPOZNAJMO DJECU KVARNERA SA ISTRAŽIVANJIMA SVEMIRA

3. listopada 2016. | Kategorija: Tech & znanost

svemir znanostBIJELA KRONIKA – Od 4. do 7. listopada 2016. godine u Astronomskom centru Rijeka održava se poseban program povodom Svjetskog tjedna Svemira i Dječjeg tjedna. “Povodom obilježavanja Svjetskog tjedna Svemira čija je ovogodišnja tema “Daleka istraživanja: omogućuju našu budućnost“, Centar će započeti s prikazivanjem NOVOG SHOW-a Zemlja – svemirski dragulj. Povodom Dječjeg tjedna, program u utorak i srijedu započinje u 18 sati”, navode iz Astronomskog centra.

Program u planetariju od 4. do 7. listopada 2016.:

utorak, 18 sati – Zemlja – svemirski dragulj, NOVI SHOW s popularizatorima astronomije;
srijeda, 18 sati – Od Zemlje do Svemira, show s popularizatorima astronomije;
četvrtak, 19.30 sati – Zemlja – svemirski dragulj, NOVI SHOW s popularizatorima astronomije;
petak, 19.30 sati – Vodič noćnim nebom – jesen, show s popularizatorima astronomije;
petak, 20.30 sati – Vibrato, film

Više o novom showu Zemlja – svemirski dragulj:

Spomenuti show s popularizatorima astronomije približit će ljudima svrhu i značaj svemirskih istraživanja s fokusom na istraživanja planeta Zemlje, a gledatelji će promatrati „Zemljino lice“ iz svemirske perspektive. Također gledateljima će se približiti nastojanja znanstvenika iz različitih grana znanosti koji koriste umjetne satelite da predoče promjene koje nastaju ljudskim djelovanjem, a sve s ciljem poboljšanja života na Zemlji kako bi budućim generacijama ostavili u nasljeđe naš dragulj.

Cijene ulaznica za planetarij: 20 kuna za odrasle; 10 kuna za djecu, studente i umirovljenike. Cijene ulaznica za zvjezdarnicu: 10 kuna. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone