TIĆ – PROTIV NASILJA NAD DJECOM

7. studenog 2015. | Kategorija: Bijela kronika

milenijska fotografija rijekaBIJELA KRONIKA – Povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece na Riječkom lukobranu poznati fotograf Šime Strikoman snimio je milenijsku fotografiju „Tić“.
Snimanje je organizirao Dječji dom „Tić“ iz Rijeke, a za nimljivo je da su poziv za sudjelovanje s velikim zadovoljstvom prihvatili i predstavnici Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova na čelu s voditeljicom Službe prevencije Sandrom Veber te predstavnici Policijske uprave primorsko-goranske na čelu s načelnicom Senkom Šubat uz još tridesetak policijskih službenika ove Policijske uprave, uključujući djelatnike prevencije, odnosa s javnošću, javnog reda, prometa, granice i gradskih policijskih postaja.

U snimanju milenijske fotografije sudjelovalo je oko 1600 sudionika, od kojih oko 1 400 učenika, studenata i nastavnika s područja Rijeke te oko 200 predstavnika iz Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te drugih institucija i udruga s kojima „Tić“ surađuje u provedbi aktivnosti zaštite djece od svih oblika nasilja. Radi snimanja milenijske fotografije sudionici su se na prostoru Riječkog lukobrana rasporedili u slova TIĆ i logo „Tića“.

“Namjera je svih da se suradnja nastavi te unapređuje i u narednom razdoblju s ciljem razvijanja svijesti o važnosti prevencije i borbe protiv svakog oblika nasilja”, navodili su brojni sudionici. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone