SVE JE IZVJESNIJE – KEK DOLAZI NA ČELO DINAMA, RIJEČKI HEROJ POSTAJE ZAGREBAČKI DEČKO

9. srpnja 2020. | Kategorija: Sport

kekSPORT – Kako se doznaje to je već samo stvar tehnikalija: Matjaž Kek, čovjek koji je ušao u riječku legendu zbog svojih uspjeha na trenerskoj klupi Rijeke, de facto je novi trener Dinama iz Zagreba! Čini se da više nije pitanje dolazi li Matjaž Kek u Dinamo, nego kada dolazi.

Naime, Matjaž Kek je trenutno izbornik slovenske nogometne reprezentacije (vodi ju od studenog 2018. godine i ima ugovor do kraja kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2024. godine) sa kojom se nije usrećio, a sada je međunarodne utakmice i turnire odgodila i korona-kriza, Kek je također poslao pozitivne znakove prema trenerskoj poziciji Dinama. Štoviše, javno je potvrdio da su vođeni razgovori, a iz dosadašnjeg iskustva s Kekom, kada nešto takvo kaže u javnosti dosada se to pokazalo kao uvertira u skoru javnu potvrdu da je stvar već riješena. Stoga se čini da je samo pitanje kada će se ovaj transfer desiti i riječki trenerski heroj postati zagrebački dečko.

Neovisno o svemu Kek je ostavio veliki i pozitivan trag u svijetu nogometa u Rijeci i želimo mu sve najbolje u karijeri, pa bila ona i na klupi Dinama.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone