SPORT – Rijeka – Fehervar 0:1

9. siječnja 2021. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Nogometaši Rijeke poraženi su od Fehervara 0:1 u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u Umagu.

Trener Simon Rožman izrotirao je skoro sve igrače koje ima na raspolaganju, a bijeli su u prvom dijelu bili dominantniji i mogli su već u tom periodu riješiti pitanje pobjednika protiv drugoplasirane momčadi mađarskog prvenstva.

Ključan trenutak dogodio se u 65. minuti. Bendeguz je pucao s 20 metara, lopta se odbila od Smolčića na noge Bamgboyea koji je poentirao iz blizine – 0:1.

U osmoj minuti Menalo se sjurio prema golu, malo previše oklijevao i na kraju je bio samo korner za Rijeku. U 16. minuti Menalo je prošao po lijevoj strani i ubacio, vratar mađarskog sastava uspio je ukrotiti udarac.

U 23. minuti lijepa akcija Rijeke. Štefulj je ubacio, lopta je preletjela vratara Fehervara, Kulenovića je pucao glavom, ali lopta je u leđa pogodila braniča mađarske ekipe i tako je propala velika prilika.

Murić je u nastavku akcije izveo korner, lopta se odbila u visokom luku, te je završila na gredi.

U 27. minuti nakon pogreške obrane Fehervara, Menalo je gurnuo za Kulenovića, ali udarac s 15 metara završio je u bloku.

Od prilika Rijeke u drugom dijelu valja istaknuti bijeg Yatekea u 52. minuti kojeg je osujetila obrana Fehervara, dok je u 69. minuti njegov udarac obranio vratar mađarskog sastava.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone