ŠOKANTNO: POLUMRTVE PTICE VISE IZNAD HRANE U MARKETU

11. siječnja 2014. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

pticaSENJ – Društvenim mrežama proširila se fotografija snimljena u prodavaonici Konzum u Senju. Kroz dio prodavaonice postavljena je mreža, namijenjena hvatanju ptica koje su uletjele u prodavaonicu te izgubljeno se vrte po njoj, nemoćne pronaći izlaz. Ptice se zapetlajvaju u mrežu te polužive vise iznad hrane širom prodavaonice. Mnogi kupci očekivano ostali šokirani nehumanošću i brutalnošću onog što vide, a neki su sve snimili te to postavili na društvene mreže.
Na upite prodavačicama zašto je mreža postavljena, one su odgovarale kako se moraju riješiti ptica ali ih ne smiju trovati, jer je u pitanju prodavaonica hrane i zabranjeno je koristiti otrove u njoj. Ali očito je imati polumrtve ptice obješene po prodavaonici prihvatljivo. Ptice koje su se upetljale u mrežu, kako navode prodavačice, dođe pokupiti neki dečko koji ih odvodi ća. Gdje i što biva s njima, nisu znale reći.
U jednom komentaru na društvenoj mreži, očito jednog od kupaca dotične prodavaonice, stoji da je u jednom trenutku zapleteno u mreže bilo čak četiri ptice koje su visjele naopako. “Jedna je bila skroz pri dnu mreže i mi smo ju pokušali izvući van, no to je nemoguće bez ozljeđivanja ptice”, stoji u komentaru jednog kupca.
Fotografija je snimljena 10.1.2014. oko 16 sati! (kv/foto:facebook)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone