ŠKRIBOLA: POZIVAM ZASTUPNIKE NEKA NAVEDU REZULTATE SVOJEG RADA I NE SKRIVAJU SE IZA PR STRUČNJAKA

26. svibnja 2020. | Kategorija: Hrvatska
Marin Škribola  (foto: facebook)

Marin Škribola
(foto: facebook)

HRVATSKA – Saborski zastupnik iz Rijeke, Marin Škibola objavio je kako će se iznova kandidirati na sljedećim parlamentarnim izborima u našoj kvarnersko-istarskoj 8. izbornoj jedinici.

Škribola je u Sabor ušao na listi Živog zida kojeg je kasnije napustio i nedavno se pridružio stranci Nezavisna lista mladih.

“Prosudba građana bi treba biti bazirana na rezultatima pojedinog političara koje je napravio tijekom svog mandata. Jedini sam zastupnik iz područja 8. izborne jedinice koji ima iza sebe konkretne rezultate. Izborio sam se za zakon koji je jednoglasno podržan u Saboru za rješavanje problema vezanih uz RBA zadruga koje su poharale našu i istarsku županiju”, naveo je Škribola.

ŠKRIBOLA: Pozivam i druge zastupnike 8. izborne jedinice da navedu rezultate svog rada, a ne da se skrivaju iz PR stručnjaka njihovih političkih stranaka

  • “Kazneno sam prijavio guvernera Borisa Vujčića državnom odvjetništvu zbog prema mom mišljenju velikih propusta HNB u predmetima švicarski franak zbog čega je veliki ljud gurnut u dužničko ropstvo”, navodi. “Trebamo više o tome progovarati u javnosti. Ovo su samo neki problemi. Pozivam i druge zastupnike 8. izborne jedinice da navedu rezultate svog rada, a ne da se skrivaju iz PR stručnjaka njihovih političkih stranaka”, zaključio je Škibola.
  • (kv)
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone