SIMPATIZER HDZ-a NAZVAO VLADU I PRIJETIO IM ZBOG KUPUJU ZRAKOPLOVE, A NEMA SE NOVCA ZA BOLESNU DJECU

8. travnja 2018. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

liječnici doktor medician novacOTOK LOŠINJ – Mladi Ivan Jelić (21) iz Malog Lošinja nazvao je telefonom tajnicu prvog čovjeka Vlade Plenkovića i prijetio joj kako će ih sve “zgromit”.

Naime, mladi Lošinjanin je nazvao na javno dostupan broj Vlade i tražio da ga spoje s predsjednikom hrvatske Vlade Andrejom Plenkovićem, pa je poziv – doista – proslijeđen na telefon Ureda premijera. Ivanu Jeliću se javila osobna tajnica predsjednika Vlade na što se Jelić ljubazno predstavio i rekao: Vlada ima novce za skupe zrakoplove, a nema za teško bolesnu djecu. Doći ću do vas i pokazati vam gdje vam je mjesto! Zgromit ću vas!

Stvar je još neobičnija što je Jelić inače simpatizer HDZ-a – što se može vidjeti preko njegovog Facebook profila – te je nakon poziva, po dolasku policije na njegovu adresu, izrazio žaljenje. Naime, rekao je da je sve učinio u afektu, nije nasilan čovjek i smatra da nije trebao izreći prijetnje, ali ga je strašno razljutilo što nema novca za bolesnu djecu, a ima za skupe zrakoplove.  (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone