SENJSKO MUZEJSKO DRUŠTVO POZIVA NA OČUVANJE BAŠTINE

2. ožujka 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Senj pod Velebitom

Senj pod Velebitom

SENJ – Senjsko muzejsko društvo poziva sve zainteresirane zaljubljenike u senjsku kulturnu i povijesnu baštinu da se učlane u ovu udrugu koja uspješno okuplja građanke i građane Senja, prijatelje Senja te sve one koji su spremni sačuvati njegovu povijest i tradiciju.

Senjsko muzejsko društvo već 72 godine aktivno potiče proučavanje starije i novije prošlosti, čuva kulturu i tradiciju, sakuplja muzejsku građu te uspješno i prepoznatljivo izdaje znanstveni časopis Senjski zbornik. Središte Udruge svaki je njezin član, dobrovoljac koji nesebičnim zalaganjem, potporom i  čitanjem Senjskog zbornika sudjeluje u njezinu radu.

Zainteresirane molimo da se jave na e-mail gradski.muzej.senj@gs.t-com.hr, poštom na adresu Milana Ogrizovića 5 ili osobnim dolaskom u Muzej te dostave sljedeće osobne podatke: ime i prezime,  datum rođenja, adresu, OIB i telefonski broj/e-mail.

Članstvo je dobrovoljno i nema obveze plaćanja članarine.

Budući da smo prema Zakonu o udrugama obvezni ažurirati podatke redovnih članova Društva, također molimo i postojeće članove da se na prethodno opisani način jave u Muzej i dopune svoje osobne podatke, koje ćemo koristiti isključivo za potrebe vođenja zakonom propisane evidencije članova te kako bismo Vas pravodobno informirali o radu Društva i drugim aktualnostima, navode iz Senjskog muzejskog društva.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone