RIJEKA – Špajza, prva zero-waste trgovina u Rijeci slavi prvu godinu

12. kolovoza 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

šapjza trgovina rijekaRIJEKA – Špajza, prva riječka trgovina zdrave hrane u rinfuzi slavi prvi rođendan!

Prvu godinu postojanja ovaj mjesec slavi prva riječka trgovina zdrave hrane u kojoj je više od 200 proizvoda ponuđeno u rinfuzi, a veći dio ponude sastoji se od proizvoda malih hrvatskih OPG-ova.

Već godinu dana kupci u Špajzi mogu pronaći više od 900 vrsta proizvoda: domaće mlijeko i mliječne proizvode pakirane u staklo, kavu, orašaste plodove, suho voće, brašna, čajeve i paštu u rinfuzi, sokove, domaće pive, deterdžente, šampone i tekuće sapune u rinfuzi i veliki izbor kozmetike i proizvoda za njegu tijela. Osim toga, u Špajzi možete kupiti i perive platnene uloške , četkice za zube od bambusa, papirnate štapiće za uši, višekratne boce za vodu, slamke od inoxa, šalice za kavu od bambusa i sve ono što vam je potrebno da biste prestali koristiti jednokratnu plastiku te time pozitivno utjecali na smanjenje stvaranja otpada.

U Špajzi je većina proizvoda ponuđena u rinfuzi i uzima se u potrebnoj količini te se pakira u ambalažu koju kupci sami ponesu (staklenke ili perive vrećice) ili u besplatne papirnate vrećice i boce koje se mogu pronaći u Špajzi.

Ovaj je slatki dućančić tako mjesto gdje već godinu dana Riječani odlaze po svoje ekološke, domaće proizvode i nešpricano voće i povrće te time potiču proizvodnju malih proizvođača. Povodom rođendana, trenutno u Špajzi možete pronaći mnoge akcije i posebne ponude pa svakako predlažemo da, ako niste, svratite. Špajzu možete posjetiti na adresi Ružićeva 23, a svim je kupcima osiguran i besplatan parking u sklopu autopraonice koja se nalazi odmah do trgovine. Dostava proizvoda dostupna i preko neta.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone