RIJEKA – Provaljivali u uređaje za naplatu parkiranja i zatim ih bacali u more

12. siječnja 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

Slika /vijesti/2020/UR-PARK-MORE-GLAVNA.jpgRIJEKA – Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dio oštećenih uređaja bacili u more te su isti pronađeni i izvađeni uz pomoć ronioca specijalne policije

Policijski službenici I i II policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 20 i 24  godina, poradi sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe.
Sumnjiče se da su u razdoblju od lipnja pa do kraja prosinca prošle godine, u središtu Rijeke i na području Gornje Vežice, provalili u 22 uređaja za naplatu parkiranja iz kojih su otuđili novac.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dio oštećenih uređaja bacili u more te su isti pronađeni i izvađeni uz pomoć ronioca specijalne policije. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 80 tisuća kuna, a  ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo sa sjedištem u Rijeci.

Zbog sumnje u počinjenje 22 kaznena djela teške krađe, trojica osumnjičenika kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.Slika

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone