RIJEKA – Popusti i besplatne ulaznice za djecu i odrasle s imenom Vid, Vida, Vito ili Vita

14. lipnja 2020. | Kategorija: Bijela kronika
Astronomski centar Rijeka

Astronomski centar Rijeka

RIJEKA – Dane svetog Vida obilježit će se i u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka u utorak,  16. lipnja 2020. godine u 19 i 21 sat.

Prigodnim live programom – Riječko noćno nebo, približit će se ljepote nebeskih tijela koja će u vrijeme blagdana našega grada krasiti nebo nad Rijekom. U idealnim uvjetima planetarija prikazat će se zvijezde i planete vidljive bez i sa svjetlosnim onečišćenjem umjetne rasvjete. Posjetitelji će saznati više i o ljepotama promatračke astronomije te o povijesti astronomije u Rijeci. 

“Program je prilagođen odrasloj publici. Posebno se pozivaju oni koji nose ime Vid, Vida, Vito ili Vita da po sniženim cijenama ulaznica rezerviraju svoja mjesta na 051 455 700″, navode iz Astronomskog centra Rijeka.  

“Mlađu publiku – djecu u pratnji roditelja koja nose ime Vid, Vida, Vito ili Vita pozivamo u planetarij na projekciju animiranog filma Kaluoka’hina: začarani greben s početkom u 19 sati. Djeci dijelimo pet besplatnih ulaznica. Vaša mjesta i besplatne ulaznice potrebno je rezervirati čim prije na 051 455 700“, zaključuju. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone