RIJEKA – prodaja sadnica po povoljnim cijenama

14. travnja 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

sadnice cvijećeRIJEKA – Sadnice se mogu kupiti na Trgu 111. Brigade HV danas do 17 sati, a za svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti besplatno sadnicu iste vrste.

U sklopu akcije “Više cvijeća, manje smeća”, građani mogu kupiti stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, lavanda i ružmarin, sadnice sjemenskog cvijeća begonije, impatiensa (vodenike), tagetesa (kadife), petunije, kao i različite trajnice.

Svaki će građanin može kupiti najviše pet sadnica, na kojih će moći dobiti još njih pet. Sadnice se prodaju po cijeni od 2.5 do 9 kuna, a njih više od deset tisuća isporučio je Vrtni centar Viškovo, NS Agro trade d.o.o.

Akcija „Više cvijeća, manje smeća“ održava se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koji se provodi 19 godina, s ciljem podizanja kvalitete prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora grada Rijeke. Akcija se zbiva u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i gradskog Odjela za poduzetništvo koji pozivaju sve građane da sudjeluju u uređenju izgleda grada. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone