RIJEČKI „ZAJC“ I KAZALIŠTE MLADIH „KAMOV“ POZIVAJU DJECU I MLADE NA AUDICIJE

26. listopada 2019. | Kategorija: Kultura

rukeKULTURA – Polaznici/e dramskog studija Riječkog kazališta mladih;Kamov; HNK Ivana pl. Zajca sudjuluju u još jednoj divnoj priči ove sezone – one o Malom princu u režiji iskusne i nagrađivane autorice kazališta za djecu i mlade, Renate Carole Gatice. Scenskim postavljanjem „Malog princa“ započinje putovanje puno neobičnih pitanja, a svi su pozvani pridružiti se potrazi za odgovorima. Nakon održane prve audicije – za hrvatsku verziju predstave, kreće potraga za djecom i mladima (7-17 godina) koja znaju ili uče talijanski jezik jer će riječki Mali princ postati i Il piccolo principe!

Audicija za sudjelovanje u predstavi Il piccolo principe; će se održati u ponedjeljak, 4. studenog u 17 sati u prostoru Delte 5! Prijave su obavezne i traju do 1. studenoga, putem maila kamov@hnk-zajc.hr ili broja 099 702 2361.

Predstave „ nastaju kao koprodukcija Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka i Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula, u kojoj će snage udružiti Hrvatska drama i Dramma Italiano / Talijanska drama HNK Ivana pl. Zajca te, naravno, kamovci!

Riječko kazalište mladih „Kamov“ ujedno poziva i buduće male glumice i glumce da se pridruže redovnom radu dramskog studija za mlađi školski uzrast (7-12 godina). Nova audicija (za koju nije uvjet poznavanje talijanskog jezika, samo velika želja za glumom i ostalim kazališnim izazovima) će se održati 7. studenog u 17.30 sati. Više o dramskom studiju učilišta RKM „Kamov" na poveznici: http://hnk-zajc.hr/sezona-1819/rijecko-kazaliste-mladih-kamov-1819/.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone