RIJEKA – IZVOĐENJE RADOVA U ULICI DINKA ŠIMUNOVIĆA

23. siječnja 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

RIJEKA – Započinju radovi na izgradnji novog vodovodnog ogranka na području grada Rijeke, od raskrižja ulica Brestovice i Bačići do građevine na adresi Dinka Šimunovića 9. Uz izgradnju glavnog ogranka u dužini od 264 metara izvest će se i sporedni vodovodni ogranak do građevine na adresi Dinka Šimunovića 7. Predviđeni rok za dovršetak radova čiji je investitor KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. iznosi 90 dana. Izvođač radova je tvrtka Građevinar d.o.o. iz Čabra, dok uslugu stručnog nadzora pruža HOUSE d.o.o. iz Rijeke.

“Zbog nemogućnosti prometovanja vozila paralelno s izvođenjem radova, Ulica Dinka Šimunovića će se svakodnevno, u periodu od 8,00 – 16,00 sati, zatvarati za promet. Od navedenog će biti izuzeta interventna vozila kojima će se biti dozvoljen prolaz”, navodi se.

Vrijednost investicije iznosi 818.682,83 kn (bez PDV-a). Od toga vrijednost ugovora za izvođenje radova iznosi 790.682,83 kn, dok vrijednost ugovora za uslugu nadzora i koordinatora II zaštite na radu iznosi 28.000,00 kn.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone