REAGIRAO GRADONAČELNIK OPATIJE: OPET SE PIŠU NEISTINE, NEMA PRODAJE MRKATA

31. kolovoza 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

opatija tržnicaOPATIJA – Opatijsku javnost (ili onaj njezin manji dio koji dane provodi na društvenim mrežama) zagolicala je priča o prodaji gradska tržnica Markat koja se pojavila putem društvenih mreža.

Iako svatko zna da društvene mreže obiluju lažima, poluistinama, vrijeđanjima i besmislicama svake vrste – što je posebno izraženo na nekim facebook grupama s temom Opatije gdje se doista mogu pročitati prvoklasne gluposti koje valjaju frustrirani pojedinci – ponekad ih je potrebno demantirati jer uzrokuju štetu. U takvoj situaciji se našao Grad Opatija.

Dujmić: Nema prodaje Mrkata.

Naime, sve priče oko prodaje Mrkata sada je demantirao i gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić koji je na svojem facebook profilu napisao: “Nema prodaje Mekata! Čitajući tekst na jednom portalu o prodaji Mrkata ne mogu se oteti dojmu da je predizborna kampanja već počela. Stoga ovim putem želim poslati jasnu poruku našim građanima da nikakve prodaje Mrkata u Opatiji neće biti! Sve što mogu sada reći je da su se pojedinci malo zaigrali, a o ostalom ću nakon godišnjeg odmora koji mi uskoro završava.”

(Zlatko M.)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone