PRODAVALI KOKAIN I MARIHUANU ŠIROM KVARNERA

27. svibnja 2020. | Kategorija: Hrvatska

drogaUtvrđena je sumnja da su od kolovoza 2018. godine do danas prodavali kokain i marihuanu osobama s područja Opatije, Rijeke i okolnih mjesta

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana u dobi od 20, 42 i 50 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.
Policija ih sumnjiči da su od kolovoza 2018. godine do danas prodavali kokain i marihuanu osobama s područja Opatije, Rijeke i okolnih mjesta. U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se osumnjičeni koriste na području Opatije. Pronađeno je i oduzeto oko 60 grama kokaina, oko 235 grama marihuane, digitalne vage, pištolj s pripadajućim spremnikom te novac u iznosu više desetaka tisuća kuna.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja svo troje hrvatskih državljana kazneno je prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 50-godišnji hrvatski državljanin je predan pritvorskom nadzorniku.
Također, protiv 50-godišnjaka je podnijet i optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone