PRIZNANJE LOŠINJU – Američki FW&T Magazine uvrstio otok Lošinj na popis najboljih destinacija u 2018.

3. veljače 2018. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
Mali Lošinj

Mali Lošinj

OTOK LOŠINJ – Specijalizirani portal koji okuplja američke putopisce, ljubitelje hrane i vina Food, Wine&Travel Magazine objavio je 11 najboljih destinacija za putovanja u 2018. Na visokom drugom mjestu prema izboru travel blogerice Cacinde Maloney našao se otok Lošinj, koja je hrvatski otok vitalnosti posjetila u listopadu prošle godine. Kako kaže, Lošinj joj je ostao u sjećanju zbog prekrasne obale, kristalno čistog mora i svježeg morskog zraka. Tijekom svog posjeta Lošinju boravila je u hotelu Bellevue 5*.

Osim vrhunskom hotelskom ponudom, Lošinj ju je oduševio jedinstvenim postavom Muzeja Apoksiomena, otočkom restoranskom ponudom, a jednako snažan dojam na nju su ostavili otoci Ilovik i Cres te nedaleko poznata plaža Lubenice.

Samo u 2017. Cacinda Maloney posjetila 32 zemlje svijeta, među kojima i Hrvatsku. Iako je kao travel blogerica posjetila neke od najatraktivnijih svjetskih destinacija – Machu Pichu, Meksiko, Costa Ricu, Grčku, otočje Galapagos – ljepote cresko-lošinjskog arhipelaga pobrinule su se da Hrvatska zauzme mjesto na njenoj listi željenih putovanja u ovoj godini. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone