POGLEDAJTE PROGRAM FESTIVALA OPATIJA NA NOVOM ATRAKTIVNOM WEB-u

26. lipnja 2019. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
Ljetna pozornica u Opatiji

Ljetna pozornica u Opatiji

KULTURA – Događanja u Opatiji ne manjka, a najveću zaslugu u tome ima ustanova Festival Opatija koja upravlja Ljetnom pozornicom i centrom Gervais. Ove dvije lokacije su tijekom protekle dvije godine postale epicentar kulturnih događanja na Kvarneru. Već se prošle godine s nastupom Zucchera dao naslutiti novi pravac, a ove se godine s nastupima Diane Krall 16.7. i Eros Ramazzottija 15.8. ovaj kvarnerski grad etablirao kao jedna od najvažnijih koncertnih lokacija u Hrvatskoj. Ali iako je program postao svjetski njegovo praćenje preko interneta ostalo je u nekim prošlim vremenima. Barem je tako dosad bilo.

“Festival Opatija redizajnirao je i osuvremenio svoje internetske stranice, a moderan koncept najprije preko destinacije označava lokaciju i zatim posjetitelje dovodi do samog događaja, a s obzirom na dvije lokacije postoji zaseban dio za Ljetnu i za Gervais”, navode iz Festivala Opatija.

Novi web izgled

“Zatim je tu program događanja koji je moguće pratiti preko kalendara ili sortiranja pa posjetitelji mogu pratiti događaje kronološki ili se opredijeliti po onome što ih zanima: film, kazalište, koncerti, itd. Stranica je također prilagođena za računala, mobilne uređaje, a izrađena je u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika što se pokazalo poželjnim s obzirom na sve veći broja publike i korisnika koji imaju potrebu za višejezičnošću”, navode.

„Prvo smo ojačali naš program s brojem i raznovrsnošću događanja, a to za sobom vuče potrebu moderniziranja. Ne tako davno ulaznice su se kidale ručno, danas imamo kodove i laserske čitače koji smanjuju otpadni papir. Zatim smo redizajnirali programske plakate i knjižice kako bi bile prikladne programu, a sada je tu i nova internetska stranica. Stara stranica je naprosto dala svoje i više nije bila na razini kvalitete programa kojeg se nudi, stoga se nadam da će se nova svidjeti našim posjetiteljima“, rekao je Ernie Gigante Dešković ravnatelj Festivala Opatija.

Novu stranicu i program možete pogledati OVDJE !

(Z.M.)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone