OTVORENA ATAKTIVNA IZLOŽBA MAKETA BRODOVA

6. studenog 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, Izložba RolOPATIJA – Izložba maketa brodova svjetskog prvaka u brodomaketarstvu, Opatijca Ronalda Vlahovića, sinoć je svečano otvorena u Centru Gervais.

Ronald Vlahović maketarstvom se bavi od kad zna za sebe, još od djetinjstva, a izgradnja maketa brodova njegova je najveća ljubav. Na natjecanjima u maketarstvu sudjeluje posljednjih pet godina. Za svoj je rad nagrađen mnogobrojnim nagradama i priznanjima, među kojima su i nedavno osvojena tri zlata i jedno srebro na Svjetskom prvenstvu maketarstva u Rumunjskoj. Tri je godine za redom Ronald Vlahović svjetski i europski prvak u brodomaketarstvu.

Organizator izložbe je Festival Opatija

U Gervaisu je izloženo 18 završenih modela brodova i još 4 modela na kojima su radovi u tijeku. Za izradu broda potrebno je uložiti par tisuća sati rada, tako da je u modele koje posjetitelji mogu vidjeti uloženo više od 50 tisuća radnih sati. Mnogobrojna publika odazvala se jučerašnjem svečanom otvorenju. Program je vodio Dražen Turina Šajeta, a nastupili su i Dule i Bonaca.

Izložbu možete pogledati svakoga radnog dana Centra (utorak – petak) od 19 do 21 sat, subotom i nedjeljom od 14 do 21, a zainteresirane organizirane grupe, osobito učenici osnovnih i srednjih škola mogu se javiti u Festival Opatija i dogovoriti termin posjeta izložbi radnim danom u prijepodnevnim satima.

Izložba će biti otvorena do 4. prosinca 2018.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone