OPATIJA – VLATKO ŠTAMPAR ODUŠEVIO

23. studenog 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Vlatko Štampar - ODRASLOST // RASPRODANO - SamoborOpatija je povodom Noći kazališta imala priliku gledati dva izvrsna nastupa.

Nakon nedavno nastupa popularnog dua Irene Grdinić i Maria Lipovšeka Battifiace, koji su s predstavom Casabianca oduševili i do suza nasmijali publiku u opatijskom centru Gervais, program je nastavljen s nastupom Vlatka Štampara, a ovaj komičar je iznova jednostavno oduševio!

“Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim”, ovim riječima Vlatko Štampar je počeo svoj show u Opatiji i još jednom se dokaza ponajboljim komičarem u Hrvatskoj.

Epidemiološka situacija u Opatiji – koja se zaoštrila upravo tri dana prije ovog nastupa – sigurno je utjecala na veći odaziv publike koja bi inače stigla, no oko 120 posjetitelja odlučilo je ispravno što su došli i uživali u forama koje su nasmijavale do suza.  Vlatko Štampar je dokazao još jednom da je smijeh najbolji lijek.

(Z.M.)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone