OPATIJA – POČELA PRODAJA VOZNIH KARATA NA SLATINI

9. rujna 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

OPATIJA - Danas, 9. rujna, počela je prodaja voznih karata KD Autotrolej u Opatiji na staroj lokaciji na Slatini, ali u novom prodajnom kiosku.

Radno vrijeme na prodajnom mjestu će biti od ponedjeljka do petka od 8,00 do 15,30 sati te subotom od 8,00 do 12,00 sati.

Korisnici usluga Autotroleja ondje će moći izraditi pokaznu kartu, produljiti je svakoga mjeseca te kupiti sve ostale pojedinačne vozne karte koje su u ponudi riječkog javnog prijevoznika. Podsjećamo, korisnici usluge pokazne karte mogu produljiti i na prodajnim mjestima Tiska ili iNovina.

Ovakvo radno vrijeme ostaje na snazi do 15. listopada tekuće godine. Do tada će se utvrditi postojeća situacija, odnosno u koje je vrijeme tijekom mjeseca najveća potražnja za kartama te će se radno vrijeme prilagoditi tome.

“Dogovor između Grada Opatije i KD Autotrolej o prodaji voznih karata na navedenoj lokaciji ostvaren je u suradnji s trgovačkim društvom Burger Point. U tijeku su i pregovori s drugim tvrtkama koje se bave javnim prijevozom oko moguće prodaje njihovih voznih karata na ovom prodajnom mjestu, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost”, naveli su iz Grada.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone