OPATIJA JE RAJ – Šetnje i nordijsko hodanje manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“

13. ožujka 2018. | Kategorija: Bijela kronika

opatija hodanje planinarenjeOPATIJA – Vikend šetnjom i nordijskim hodanjem građani Opatije i turisti uključili su se u manifestaciju „Ožujak – oaza wellnessa“ u kojoj tijekom čitavog mjeseca brojni wellness centri i poliklinike nude posebno osmišljene tretmane i usluge, a Turistička zajednica grada Opatije u suradnji s KŠR Gorovo svake subote organizira aktivne šetnje i nordijsko hodanje uz pratnju stručnih trenera. U manifestaciju se uključio i najpoznatiji hrvatski trener, magistar kineziologije Mario Mlinarić, koji će 24. ožujka u 12 sati održati otvoreni trening na Ljetnoj pozornici kao finale najveće on-line akcije „Izazov – Zdrav život postaje navika“.

Sudionici su se složili da je Opatija pravi raj

Mlinarić se i jutros pridružio rekreativcima te im uputio korisne savjete vezane uz vježbanje i zdrav način života.

- Opatija je postala moj grad, tu sam se preselio i želim doprinijeti da se građanima i posjetiteljima ponudi što više korisnih sadržaja u suradnji s Turističkom zajednicom Opatija. On-line akcija „Izazov – Zdrav život postaje navika“ je privukao oko 50 tisuća zainteresiranih te smo napravili akciju da svi ti ljudi dođu u Opatiju na zajednički trening, ne samo kako bi vježbali, već i da upoznaju ljepote Opatije. Za sljedeću godinu planiram napraviti akciju 25 dana treninga ovdje u Opatiji za sve građane Opatije i goste iz cijele županije, kazao je Mlinarić.

Subotnje jutarnje šetnje održavanju se svake subote u ožujku sa startom u 10 sati ispred Vile Angioline. Sudionici mogu izabrati jednu od četiri previđene rute, koje će savladati uz pomoć stručnih trenera i osiguranih sportskih rekvizita, odnosno štapova za nordijsko hodanje. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone