OPATIJA – IZVRSTAN TONY ODUŠEVIO PUNU LJETNU POZORNICU

28. srpnja 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
tony opatija

fb

OPATIJA – Opatija je ovog ljeta možda najvažniji koncertni grad u Hrvatskoj gdje se na tjednoj bazi održavaju veliki glazbeni događaji koji su razlog dolaska više tisuća posjetitelja u ovaj kvarnerski grad. Nakon The Dire Straits Experience, mjuzikla Mamma Mia!, Zucchera, Jazz i Blues festivala, jučer je koncert održao popularan Tonyja Cetinskog, a još slijede opere Rossini, Prljavo kazalište, Massimo, Perpetuum Jazzile… Sportskim rječnikom: organizatori iz Festivala Opatija odlučili su se na šprint što se pokazuje punim zgoditkom! Prepuna velika Ljetna pozornica, tisuće ljudi, izvrsni nastupi u kojima podjednako uživa publika i izvođači.

Tony nije manjkao zadatku! Postigao je poseban odnos sa svojom publikom i punom LJetnom pozornicom koja ga je na opatijskom koncertu pratila tijekom čak 3 sata svirke! Posebno oduševljenje izazvali su hitovi poput “Nek’ ti bude ljubav sva! kojom je 1994. godine upravo u Opatiji ostvario nastup na Eurosongu, “Tebe ne bih mjenjao” i “Lagala nas mala”.

Oduševljena publika posebno je bila razdragana pri silasku Tonyja među nju kada je mnoštvo krenulo slikati “selfije” s pjevačem, kao i neobičan performans Tonyja dok se penjao po velikoj konstrukciji pozornice.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone