OPATIJA – 24. interstas: Opatiji nagrada Zlatni interstas, a gradonačelniku posebno priznanje

13. studenog 2017. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
Opatija

Opatija

OPATIJA – Na 24. Interstasu – međunarodnoj smotri turizma, krajobraza i filma, koja se održala od 8. do 10. studenoga u Solinu, Gradu Opatiji dodijeljene su dvije nagrade: Golden Interstas za 2017. te posebno priznanje gradonačelniku Ivi Dujmiću.

Nagrade su pripale Opatiji te njezinom gradonačelniku za „izvrsnost u pripremi i prezentaciji Grada Opatije u međunarodnom natjecanju Communities in bloom i osvajanju prestižne nagrade Međunarodni zlatni cvijet 2017. i ukupni doprinos međunarodnom razvoju turizma i putovanja“.

Uručene su zamjeniku gradonačelnika dr. sc. Emilu Priskiću na svečanosti održanoj prošle subote u hotelu President u Solinu.

Prestižne međunarodne nagrade Zlatni Interstas i Povelja Fest već dugi niz godina u Solinu dodjeljuju – pojedincima, tvrtkama, turističkim zajednicama, javnim ustanovama i gradovima – Europska i Svjetska federacija turističkih novinara i pisaca i Interstas.

Nagrade su i ove godine dodijeljene u okviru triju međunarodnih priredbi: 24. INTERSTAS-a (Međunarodne smotre turizma, filma i krajobraza), 20. ITF’CRO-a (Međunarodnog festivala turističkog filma) i 15. KEACRO-a (Natjecanja hrvatskih gradova i mjesta za „Zlatni cvijet Europe“). Manifestacija se održava uz potporu resornih međunarodnih institucija ITCO, FIJET, FEST, CiB i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar-Kitarović.

angiolina-opatija-naslovna-600x399Zlatni Interstas i Povelja Fest te Festivalske nagrade i Grand prix dodijeljeni su na završnoj svečanosti u Solinu, 10. studenoga 2017. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone