ODRŽAN DRUGI EKO SAJAM U OPATIJI

1. kolovoza 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Eko sajam u Opatiji , u organizaciji Žmerga (arhiva)

Eko sajam u Opatiji , u organizaciji Žmerga (arhiva)

OPATIJA – Održan je drugi ljetni Ekološki sajam Opatija i to u sklopu obilježavanja Dana grada Opatija. Od 8 do 13 sati ispred opatijskog Mrkata, posjetitelji su već tradicionalno imali prilike kušati i kupiti razne zanimljive ekološki certificirane proizvode. Primjerice, Opatijke, Opatijci i gosti Opatije mogli su se opremiti svježim voćem i povrće, sokovima, rakijama, proizvodima od konoplje, lavande, raznim uljima, džemovima, sirevima, suhomesnatim proizvodima te odličnim preparatima za čišćenje.
Sajam je privukao zaista mnogo posjetitelja, a na njemu se predstavilo i Gradsko društvo Crvenog križa Opatija čije su zaposlenice i volonterke zainteresiranima mjerile puls i krvni tlak te djelile korisne savjete o borbi s ljetnim vrućinama. Na sajmu je obilježen i Dan zaštite prirode dijelenjem smoothieja proizvedenih uz pomoć smoothie bicikle pa su posjetitelji sajma uživali u ukupno 250 besplatnih i finih smoothieja.
Sljedeći eko sajam održati će se posljednje subote u kolovozu odnosno 25.8.2018. Nemojte propustiti novu priliku za nabavu ekološki certificiranih proizvoda.
Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone