NIJE DOBRO – NOGOMETAŠI RIJEKE PORAŽENI OD OSIJEKA 2-0

21. veljače 2021. | Kategorija: Sport

rijeka osijekSPORT – Nogometaši Rijeke poraženi su od Osijeka 0:2 u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka je nastavila negativan niz i doživjela peti uzastopni poraz u Gradskom vrtu.

Osijek je prvu priliku imao u petoj minuti.  Silva je ubacio s desne strane, Miloš je pucao glavom, lopta se odbila od vratnice, Mierez je bio blizu, ali obrana Rijeke uspjela je očistiti opasnost.

Rijeka je uzvratila u desetoj minuti Jednu dugu loptu, Andrijašević je prebacio glavom za Lončara koji se sjurio prema golu. Lončar je pucao s ruba 16 metara, ali Ivušić je obranio.

Idući pokušaj domaćina stigao je u 19. minuti. Kleinheisler je pucao glavom, lopta je išla ravno u Nevistića.

Rijeka je imala dobru situaciju u 21. minuti. Lončar je sjajno odigrao loptu za Kulenovića, ali Ivušić je istrčao s gola i na vrijeme otklonio opasnost.

I onda je stigao gol Osijeka u 25. minuti. Jugović je izveo korner, Škorić je pucao glavom, a Mierez je ostao sam pred golom i skrenuo loptu u mrežu

Rijeka je imala dobru situaciju već u 26. minuti, ali udarac Čerina s dvadesetak metara nije bio precizan.

U 53. minuti Žaper je odlično ubacio, Kleinheisler je natrčao, ali udarac je otišao preko gola. Nekoliko trenutaka ranije udarac Silve završio je u bloku.

U 67. minuti Čerin je ubacio iz slobodnog udarca, Kulenović je zahvatio loptu glavom, ali nije bilo opasnosti za gol Osijeka.

Priča je završila u 70. minuti. Velika pogreška Nevistića koji je, umjesto ispucavanja lopte, istu pokušao smiriti. Pogrešku je iskoristio Mierez i poslao loptu u praznu mrežu – 2:0.

  15:00  21.02.2021.  Gradski vrtOsijek
  8 °C  sunčano  0  Duje Strukan (Split)

1:0 Mierez (25′)
2:0 Mierez (69′)

RIJEKA: Pavičić
 

OSIJEK: Ivušić, Silva (od 79′ Jurčević), Kleinheisler (od 79′ Pilj), Mierez, Brlek (od 12′ Jugović), Žaper, Škorić, Lončar, Bohar (od 71′ Erceg), Miloš, Cheberko
RIJEKA: Nevistić, Tomečak (od 77′ Pavičić), Escoval, Galović, Arsenić, Vukčević (od 72′ Štefulj), Mudražija, Čerin, Lončar (od 57′ Drmić), Kulenović (od 72′ Menalo), Andrijašević (od 77′ Murić)
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone