MILETIĆ POZVAO OSTALE KANDIDATE NA SUČELJAVANJE

24. ožujka 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Marin Miletić

Marin Miletić

RIJEKA - U Arheološkom parku Principij, kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić govorom i novim sloganom objavio završetak predkampanje i najavio službeni početak svoje kampanje.

Slogan “Vjerujemo” dobio je svoj nastavak i sada glasi “Vjerujemo u Rijeku”, a naziv grada ispisan je raznobojno simbolizirajući “šarenu Rijeku”, ideal kojem teže Miletić i riječki Mostovci. Šarenilo u ovom slučaju označava Rijeku u kojoj se nitko nikome neće rugati zbog njegove vjerske, nacionalne, političke ili bilo koje druge pripadnosti, označava Rijeku otvorenu za sve svoje građane nasuprot ideološkoj isključivosti i klijentističkoj uvezanosti aktualne gradske vlasti. Šarena Rijeka odgovor je na vapaje strukture koja zadnjih 30 godina upravlja gradom i koja upozorava kako Rijeka mora ostati crvena, jednobojna i jednoobrazna. Samo će tako istina o njihovom vođenju grada, namještenim natječajima i preplaćenim računima ostati i dalje skrivena od javnosti.

Šarena Rijeka otvorit će svojim građanima sve njihove tajne koje rezači papira u gradskim uredima upravo uzaludno pokušavaju uništiti jer zaboravljaju da je trag novca neuništiv baš kao i digitalni zapisi njihovih “operacija”. “Rijeka je predivno mjesto za život i Rijeka je zavrijedila novu energiju i nove ljude, a odluke se više nikada neće donositi u mračnim opskurnim sobama i podrumima bez vas dragi moji Riječani” poručio je Miletić te najavio dubinsku analizu poslovanja Grada i javno objavljivanje dobivenih rezultata. Najavio je i novi model javne nabave u kojem će sudjelovati i predstavnici oporbe, medija i građana te je poručio kako on ništa ne skriva, kako iza njega ne stoje elitističke interesne skupine koje bi njemu davale novac i kojima bi poslije morao vraćati dugove. Istaknuo je kako iza njega stoji njegova stranka i njegovi sugrađani koji svojim donacijama financiraju njegovu kampanju. Spomenuo je i kako se pokušavaju nametnuti ideološke teme, a jedina ideologija kojom se treba baviti gradska vlast je komunalna ideologija te radna mjesta, životni standard i čist okoliš. Miletić je izrazio uvjerenje kako su Riječani otvoreni za praktičnog vjernika na čelu grada jer on zasigurno nikome neće ulaziti u spavaće sobe i baviti se slobodnim vremenom svojih sugrađana.

Izrazio je i zadovoljstvo što u svojim redovima ima fantastične mlade i stručne ljude kao što su kandidati za njegove zamjenike Petra Mandić i dr.sc. Aleksandar Saša Milaković te ostali članovi tima, a svim građanima Rijeke poručio kako će njegov ured uvijek biti za njih otvoren, kako će biti svojevrstan dnevni boravak Riječana. Ovom prilikom Miletić je zamolio medije da organiziraju sučeljavanja s njegovim političkim suparnicima koje jedva čeka jer će tada Riječani potpuno jasno vidjeti tko jedini donosi istinsku promjenu.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone