Marketing

Tko smo
Kvarnerski je jedan od najposjećeniji internetski dnevnik na Kvarneru i Primorsko-goranskoj županiji s više tisuća pojedinačnih posjeta dnevno kako na našem portalu tako i na stranicama društvenih mreža.

Prednosti interneta
Već danas se niti jedan tiskani medij ne može nositi s internetskim dnevnikom. Internetski dnevnik nudi brzu, preciznu i interaktivnu vijest koja je trenutno dostupna daleko većem broju korisnika nego je to kod drugih medija.

Što osiguravamo
- Za najmanje novaca najveću uslugu.
- Vašu će vijest ili reklamu unutar mjesec dana vidjeti najmanje 10.000 vaših potencijalnih korisnika/kupaca (5% ukupnog stanovništva Kvarnera).
- Povećati će se praćenje, transparentnost i uspješnost vašeg rada i aktivnosti.
- Veći broj građana na kvarnerskom području biti će upoznat s vama i vašim radom, na način na koji vi to budete željeli.
- Ukoliko već nema te svoj banner, mi vam banner izrađujemo besplatno.
- Besplatno postavljanje bannera.

NAŠA TRENUTNA POSEBNA PONUDA – najpovoljnija ponuda za najveći dobitak

Maleni banner (125×125) s izravnim linkom na vašu stranicu ukoliko ju imate – dnevno samo 15 kuna
Popust na cijenu više od 60 dana 5%
Popust na cijenu više od 90 dana 10%
Popust na cijenu za više od 120 dana 15%
Popust na cijenu za 365 dana ili više od 365 dana 20%

Veliki banner (vodoravni 300×150 ili uspravni 120×240) s izravnim linkom na vašu stranicu ukoliko ju imate – dnevno samo 25 kuna
Popust na cijenu za više od 60 dana 5%
Popust na cijenu više od 90 dana 10%
Popust na cijenu više od 120 dana 15%
Popust na cijenu za 365 dana ili više od 365 dana 20%

Plaćeni tekst od jedne kartice (1.800 znakova) sa 2 fotografije, 3 dana na udarnom mjestu naslovne stranice internetskog dnevnika (slider), trajno ostaje u arhivi, 500 kuna
Plaćeni razgovor (intervju) od tri kartice teksta (1.800×3 znakova) sa 3 fotografije, 3 dana na udarnom mjestu naslovne stranice internetskog dnevnika (slider), trajno ostaje u arhivi, 800 kuna

Usporedite naše cijene s ostalima
Usporedite naše cijene i one ostalih medija. Najpovoljniji smo i do 50% među internetskim dnevnicima.
Naši banneri dnevno koštaju gotovo cijenu jedne kave, dok prosječna cijena oglašavanja u tiskanom mediju iznosi oko 1.600 kuna za samo jedan dnevni oglas veličine ljudskog dlana.

Medijsko pokroviteljstvo (isključivo za kulturne, sportske, znanstvene i obrazovne manifestacije, rad udruga i slično)
Kvarnerski.com vrši i medijska pokroviteljstva. Ono se sastoji u besplatnom prenošenju informacija ili postavljanje bannera na svoje stranice u zamjenu za javno isticanje kvarnerskog kao medijskog pokrovitelja na dotičnoj manifestaciji i slično.

Kako naručiti oglašavanje?
Vrlo jednostavno, samo nazovite na broj 098 416 874 ili se javite putem e-maila kvarnerski.com@gmail.com i ostalo je na našim djelatnicima.