LJETNA PROMOCIJA EKOLOŠKIH PROIZVOĐAČA NA TRŽNICI BRAJDA

21. srpnja 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

eko hranaRIJEKA -  Svaki utorak u srpnju i kolovozu u vremenu od 9 do 13 sati na Tržnici Brajda održava se EKO utorak – dan promocije ekoloških proizvođača. Proizvođači koji sudjeluju u ekološkoj proizvodnji ulažu velike napore u razvoj svojih proizvoda, zato ih promocije poput “EKO utorka” privlače u sve većem broju.

Okupljeni proizvođači i ostali sudionici posjetiteljima tržnice svojom raznolikom ponudom domaćih ekološki uzgojenih proizvoda obogaćuju redovnu ponudu Tržnice Brajda nudeći tokom ljetnih mjeseci ukusne i korisne domaće proizvode vrhunske kvalitete. Proizvode izlagača na EKO utorku moguće je degustirati i kupiti u posebno označenoj zoni na Tržnici Brajda.

“Posjetite Tržnicu Brajda na „EKOutorak“ i zajedno podržimo ekološku proizvodnju!”, navode organizatori.

Tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „EKO utorak“ poziva sve zainteresirane proizvođače koji imaju certifikate o ekološkoj proizvodnji ili su u procesu ishođenja da izlože svoje proizvode na Tržnici Brajda u sklopu projekta. Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 kuna i osigurano je besplatno cjelodnevno parkiranje za vozila izlagača.

Prijava za izlagače: 051/311-487 (pon-pet od 8-16 h), 092/385-66-49 (pon-pet od 8-20 h), putem elektroničke pošte: marketing@rijeka-plus.hr. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone