LIJEPE VIJESTI IZ OPATIJE – FESTIVAL OPATIJA KREĆE S DOGAĐANJIMA

14. svibnja 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Grad Opatija • Svečana sjednica Gradskog vijeća Opatije u povodu ...

OPATIJA – Kreću događanja na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici!

“S veseljem najavljujemo da ćemo ove subote, 16. svibnja s početkom u 20.30 sati ponovo pokrenuti program na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici!
Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ / Parasite / 기생충 koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet”, navode iz Festivala Opatija.

Slobodan ulaz

“Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen, zato molimo one koji bi željeli prisustvovati projekciji da prethodno najave svoj dolazak na broj telefona +385 99 2271 377 (od četvrtka do subote u periodu od 8 do 16 sati)”, ističu.

⭐️“Svi posjetitelji moraju se pridržavati propisanih mjera ponašanja i uputa istaknutih na ulazu. Stolice su postavljene u parovima međusobno udaljenim 2 metra pa molimo posjetitelje da ih ne pomiču niti premještaju. Film je u večernjim satima, stoga se toplije obucite i pridružite nam se, uz kokice i piće koje možete kupiti na našem šanku, na prvoj ovosezonskoj projekciji u izazovnim okolnostima, ali pod istim zvjezdanim nebom!”, navode. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone