KRK – Prikupljanje zahtjeva za dodjelu jednokratne potpore učenicima SŠ

11. kolovoza 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

ucenici-skola-0502KRK – Grad Krk objavljuje Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za dodjelu jednokratne potpore (stipendije) učenicima srednjih škola za 2017./2018. školsku godinu.
Grad Krk će dodijeliti jednokratnu potporu (stipendiju) svim učenicima Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk koji imaju prebivalište na području Grada Krka, kao i učenicima koji pohađaju srednje škole izvan otoka Krka, a koji su, kao redovni polaznici, upisani u školsku 2017./2018. godinu.
Učenici Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk, uz Zahtjev trebaju priložiti presliku tekućeg ili žiro-računa, osobnog ili od roditelja/zakonskog zastupnika.
Učenici koji pohađaju srednje škole izvan otoka Krka uz Zahtjev trebaju priložiti:

potvrdu o upisu u srednju školu;
potvrdu o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice;
presliku tekućeg računa, osobnog ili od roditelja/zakonskog zastupnika.

Ispunjen Zahtjev za isplatu s pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti do 30. rujna 2017. godine, osobno u Odsjek za društvene djelatnosti, II. kat (upravne zgrade Grada Krka) ili poštom na adresu: Grad Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk.

Visina jednokratne potpore (stipendije) iznosi 500,00 kuna.
Osobama – korisnicima koji su u sustavu socijalne skrbi Grada Krka, Grad Krk će u cijelosti podmiriti trošak nabave školskih knjiga.
Za sve dodatne informacije i pojašnjenja, možete se javiti telefonom na 051 401 120 ili mailom na marinka.margan@grad-krk.hr.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone