KOSTRENA – Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan

21. rujna 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Novosti
Uz brojne uzvanike, u Sportskoj dvorani Kostrena održana je svečanost obilježavanja dvadesetog rođendana Komunalnog društva Kostrena.
Tijekom jutra održana je akcija Zelena čistka s više od 130 sudionika u kojoj su sudjelovali i djelatnici KD Kostrena. Sudionici akcije čistili su površine uz obalni put, okolicu škole i vrtića, trim staze, predjele u Žuknici i Rasadniku, a sutra se akcija nastavlja u lučicama Podurinj i Stara voda.
Povodom proslave rođendana, djelatnici KD-a zajedno s polaznicima vrtića Zlatna ribica, zasadili su pored dvorane i prvu od 50 stablašica ukrasnog voća koliko će ih ukupno biti zasađeno tijekom akcije „Rascvjetane grane za naše Kostrenjane“,  kojom će se oplemeniti kostrenske zelene površine.

Komunalno društvo Kostrena danas je respektabilna komunalna tvrtka s 36 djelatnika koja Kostreni osigurava visoku razinu komunalnog standarda i nezaobilazan je sudionik i suorganizator svih važnijih događaja u Kostreni. Sve to ne bi bilo moguće bez zaposlenika KD Kostrena koji svakodnevno sudjeluju u ostvarenju svih poslovnih planova, stoga je s razlogom današnja svečanost bila posvećena upravo njima.

Direktorica KD Kostrena Sonja Hladnik poimence ih je predstavila i u svojem govoru zahvalila na podršci: „Moj staž u KD Kostrena je kratak, svega šest mjeseci. Kroz to vrijeme nastojala sam što bolje upoznati djelatnike. Ne samo njihov rad, nego i njih kao osobe. Važno mi je bilo čuti o čemu razmišljaju, čime su nezadovoljni i što od mene očekuju. Bez toga je nemoguće stvoriti poticajno poslovno okruženje, a od svih poslovnih ciljeva, upravo bih taj najviše željela ispuniti. Zahvaljujem Općini Kostrena na ukazanom povjerenju, kao i svim mojim prethodnicima na uloženom trudu i dobro odrađenom poslu. Pred nama je još puno novih izazova, puno poslovnih procesa koje moramo unaprijediti kako bi povećali zadovoljstvo naših korisnika, ostvarili bolje uvjete rada zaposlenika i osigurali Kostreni komunalni standard koji će biti potpora njezinom održivom turističkom  i gospodarskom razvoju“.

Djelatnicima i uzvanicima zahvalio se i općinski načelnik i predsjednik Skupštine Društva Dražen Vranić: „Komunalno društvo Kostrena snažno je integrirano u našu zajednicu, što i ne čudi, jer opseg djelatnosti kojima se društvo bavi ima velik utjecaj za naš svakodnevni život i komunalni standard, naprosto su dio svih naših važnih događaja.   Nerijetko su upravo djelatnici KD-a i njihov rad prvi kontakt i osobna karta Kostrene, a to je odgovorna zadaća. Vjerujem da nije bilo lako postaviti na noge i razviti društvo kakvo je KD Kostrena danas, zato čestitam svima koji su kroz ova dva desetljeća svojim radom i rukovođenjem pridonijeli njegovom razvoju i uspješnom poslovanju, svim bivšim i sadašnjim djelatnicima kao i direktorici koja je hrabro i s velikim entuzijazmom preuzela odgovornost za daljnji poslovni razvoj Društva“.

Svečanost je zaključena rođendanskom tortom i dodjelom zahvalnica najboljim djelatnicima u čijem su izboru sudjelovali mještani i sami djelatnici. Najboljom djelatnicom po izboru i mještana i djelatnika, proglašena je Biljana Fodolović. Najbolji djelatnik po izboru mještana je Toni Rakić, a po izboru djelatnika Darko Gagula, dok je zahvalnicu za doprinos KD-u, kao djelatnik s najduljim stažem, dobio voditelj Odjela komunalnih poslova Andrea Bernetić.
Uz polaznike Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“, u svečanom programu sudjelovao je zbor mladih  „Josip Kaplan“.


Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan
Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan
Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan
Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan
Svečanim programom KD Kostrena proslavio dvadeseti rođendan

 

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone