KOSTRENA – Prva faza sanacije ceste Urinj – Sv. Barbara

28. svibnja 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Novosti Obavijesti
KOSTRENA – U ponedjeljak i utorak 1. i 2. lipnja, zbog izvođenja radova bit će zatvoren dio ceste Urinj – Sv. Barbara,  stoga je preporuka sudionicima u prometu da koriste alternativne pravce.
Započeli su radovi na sanaciji asfaltnog zastora na dijelu dionice nerazvrstane ceste Urinj – Sveta Barbara, od privoza u kružno raskrižje Urinj prema bivšoj punionici plina. U slučaju lošeg vremena radovi planirani za ponedjeljak i utorak 1. i 2. lipnja bit će odgođeni, uz obavijest o novom terminu izvođenja i mogućoj obustavi prometa navedenom dionicom.
Vrijednost radova iznosi 470 tisuća kuna, a predstavlja prvu fazu sanacije koja će se odvijati po fazama (ukupne dužine oko 750 metara), sve do spoja s  nerazvrstanom cestom kod groblja u Sv. Barbari na kojoj su radovi završeni krajem 2018. godine. Cesta kojoj je potrebno zamijeniti asfalt, prethodno je opremljena javnom rasvjetom, izgrađen je nogostup i ostali tehnički elementi ceste.U planu je i uređenje rotora Urinj. Sredstva za izradu projekta osigurat će se rebalansom proračuna, a radovi koji su planirani sljedeće godine obuhvatit će sanaciju kolnika oko kružnog raskrižja, građevinske i elektro radove kao i hortikulturno uređenje, navode iz Općine. (kv)


Prva faza sanacije ceste Urinj – Sv. Barbara
Prva faza sanacije ceste Urinj – Sv. Barbara
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone