KOSTRENA – Preporuka je da se sprovodi odvijaju u krugu obitelji

18. ožujka 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

svijeća mrtviKOSTRENA – U cilju prevencije širenja koronavirusa COVID-19 Uprava groblja Komunalnog društva Kostrena  do 14. travnja 2020. godine neće primati stranke, izuzev okolnosti smrtnog slučaja, a obitelj ne posjeduje grobno mjesto. Preporuka je da se sprovodi odvijaju u krugu obitelji, odnosno u prisutnost što manjeg broja osoba kako bi se izbjegli svi rizični kontakti. Osobama koje nisu članovi uže obitelji pokojnika preporuka je da ne ulaze u prostoriju mrtvačnice te da sućut užoj obitelji pokojnika izraze ispred ulaznih vrata mrtvačnice samo naklonom, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata. Tijekom sprovoda, koliko god je to moguće, trebalo bi održavati fizičku udaljenost od minimalno jednog metra.
Svi zaposlenici upoznati su s mjerama zaštite na radu kao i mjerama samozaštite od moguće zaraze u kontaktu s drugim osobama. Predmeti koji se koriste tijekom sprovoda bit će dezinficirani nakon obavljenog sprovod.
Detaljnije informacije mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati  (osim subote) pozivom na broj telefona 289-570 ili na broj mobilnog telefona 099-662-9197.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone