KOSTRENA – REDUCIRAN BROJ LINIJA

11. veljače 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

autobusiKOSTRENA – Zbog nedostatka profesionalnih vozača na tržištu rada, KD Autotrolej nije u mogućnosti zaposliti dovoljan broj vozača, potreban za održavanje postojećeg voznog reda i slijedom toga uvodi novi vozni red prema kojem će na gotovom svim linijama polasci biti reducirani.

Za razliku od ostalih prigradskih mjesta s polascima na svakih 35 minuta, Kostrena je do sada imala polaske svakih 25 minuta što prijevoznik s postojećim kapacitetima nije u mogućnosti održavati pa će nova dinamika ukinuti nekoliko polazaka tijekom dana. To će se postići na način da će primjerice umjesto polazaka linija prema gradu Rijeci u 6:10 i 6:35, ubuduće biti jedan polazak u 6:20 sati.

“KD Autotrolej i Općina Kostrena tražit će nova rješenja i modalitete kako bi se podignula kvaliteta usluge i zadovoljile potrebe mještana. Hoće li to biti na način da Kostrena djelomično uđe u sustav gradskih linija ili će Kostrena pribjeći nekim drugim opcijama i rješenjima, pokazat će vrijeme i praksa kao i iskustva putnika”, javljaju iz Općine Kostrena.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone