KEK: ZASLUŽENO DO 3 BODA / GAVRANOVIĆ: VRATILI SMO SE U IGRU ZA PLASMAN

20. listopada 2017. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Matjaž Kek imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon utakmice protiv Austrije Beč. Tri boda sa stadiona Ernst Happel vratila su Rijeku u borbu za drugi krug u Europskoj ligi.
- Čestitke igračima na dobroj utakmici i pobjedi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon utakmice.
- Dobro smo reagirali i u pravom trenutku u prvom poluvremenu dali golove. Nakon Pule smo više razmišljali o našoj igri. Pobijediti Austriju na Prateru je uvijek dobro. Utakmica je zasluženo otišla na stranu Rijeke, zaključio je Matjaž Kek.

Mario Gavranović obilježio je utakmicu u Beču. Dva pogotka u prvom poluvremenu i odlična igra napadača Rijeke usmjerila su utakmicu na riječki mlin.
- Jako smo sretni zbog rezultata, dobro smo ušli u utakmicu što nije bio slučaj u zadnje dvije utakmice. Htjeli smo odigrati dobro, uzeti prve bodove u Europi i svi smo odigrali jako dobru utakmicu, rekao je Mario Gavranović nakon pobjede u Beču.
Rijeka se vratila u igru za plasman u drugi krug, a situaciju je dodatno zanimljivijom učinio remi Milana i AEK-a (0:0).
- Moramo gledati sebe, na dobrom smo putu. Ući u svaku utakmicu koncentirano i sigurno da možemo napraviti dobar rezultat, ustvrdio je Mario Gavranović.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone