KEK OSTAJE VELIKAN: NISAM ČOVJEK KOJI BJEŽI NAKON PORAZA, OSTAJEM U RIJECI !

5. studenog 2017. | Kategorija: Sport
Matjaž Kek

Matjaž Kek

SPORT – Nogometaši Rijeke nisu uspjeli prekinuti negativan niz u prvenstvu. Lokomotiva je, kao i u završnici prošle sezone, na domaćem travnjaku minimalno pobijedila riječku momčad.

- Lokomotiva je zabila, mi ne i mogu im samo čestitati. Dobro da je reprezentatvina stanka sada, da se stvari poslože. Dobili smo još jedan naivan gol u nizu. Moramo razmišljati kako se konsolidirati i prekinuti crni niz. Problem je u klubu, navijači su pokazali da stoje iza kluba, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon poraza protiv Lokomotive.

KEK: Moj motiv, želja i srce za Rijeku nisu upitni. Nisam takav karakter da se sada okrenem i odem u Sloveniju. Ostajem u HNK Rijeci, u Opatiji ću ostati živjeti, to je odlučila moja obitelj, samo da se zna! 

- S radom i poštenim odnosom doći će i bolji dani, i ja sam u to uvjeren. Ne razmišljam o odlasku. U razgovoru s klubom tražit ću rješenje. Ako sam imao neki udio u tome kako je Rijeka izrasla, kakav bi bio čovjek i karakter prema navijačima, ljudima u klubu i prema samom sebi. Moj motiv, želja i srce za Rijeku nisu upitni. Nisam takav karakter da se sada okrenem i odem u Sloveniju. U Opatiji ću ostati živjeti, to je odlučila moja obitelj, samo da se zna, zaključio je Matjaž Kek. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone