JEDAN OD NAJBOLJIH DOMAĆIH KOMIČARA VLATKO ŠTAMPAR DOLAZI U OPATIJU: DRUŠTVO NAM SE RASPADA, ZATO SE IDEMO DOBRO NASMIJATI

14. studenog 2021. | Kategorija: Kultura

6882-1920x1080_za-web-mk“Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim”, ovim riječima Vlatko Štampar vas poziva na stand up komediju koja se održava 20.11. (subota), s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

Vlatko Štampar s „Zabezeknutim“ donosi nam novi materijal začinjen forama ludog stanja u kojem se naše društvo već gotovo 2 godine nalazi, a Vlatko je bio i ostao ventil suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od najboljih komičara na ovim prostorima. Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza.

Cijena ulaznice: 80,00 kuna.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je od 19 sati. Ulaz na program moguć je uz covid potvrdu.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone