IZVRSNA ZABAVA – DOČEK NOVE U OPATIJI PRIVUKAO TISUĆE I ZASJENIO ONAJ U RIJECI

2. siječnja 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, Doček 2018OPATIJA – Opatija je u dobrom raspoloženju i na dupko popunjenoj glavnoj gradskoj ulici uplovila u Novu 2018.godinu!

U Opatiji je bilo organiziran na Ljetnoj pozornici Dječji doček Nove u podne koji je okupio stotine mališana i pokazao se punim zgoditkom organizatora iz Festivala Opatija. Pored Dječjeg dočeka, Festival je oranizirao i centralni opatijski doček na Mrkatu gdje se okupilo više tisuća ljudi koji su ispunili cijeli centar Opatije i  zabavljali se uz poznate bendove Koktelse i Leteći odred koji su dovodili atmosferu do užarenog vrhunca.

Točno u ponoć sreću u Novoj zaželio je gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, a s opatijskog mula bio je ispaljen spektakularan vatromet koji je ostavljao bez daha. Poslužilo je i vrijeme te je – usprkos prognozama – cijeli doček prošao bez kiše.

Zabava je nastavljena dugo u noć uz glazbu i veselje označivši ovogodišnji opatijski doček jednim od najboljih na Kvarneru koji je – valja reći – zasjenio onaj u obližnjoj Rijeci. (kv)Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, Doček 2018

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone