IZBOR ZA MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

10. travnja 2016. | Kategorija: Zabava & showbiz

miss pgzSHOW – Danas se održava finale izbora Miss Primorsko-goranske županije. Večer glamura i ljepote, kakva i priliči Opatiji, dvorani Royal Hall te finalisticama, potpisuju renomirani modni brendovi koji predstavljaju najnovije kolekcije za proljeće-ljeto 2016., a dolaze nam iz vodećih riječkih modnih tvrtki:
- AMEC Rijekatekstil predstavlja se s modnim izlascima i brandovima: Max Mara, Max&Co, Marella & Weekend Max Mara
- Anais moda predstavlja se s najnovijim kolekcijom Cavalli Class & Just Cavalli
- Sally Atelier na čelu s Džanom Ravlić predstavlja se sa svečanim haljinama u kojima će djevojke dočekati čin proglašenja

U ostalim izlascima djevojke nose poznate sportske brandove iz Hervis Sports, torbe Petite Jolie modnog brenda te nakit jedne od najstarije i najpoznatije opatijske Zlatarne Glasnović.
U programu finala izbora za Miss Primorsko-goranske županije imat ćemo priliku pogledati dvije plesne točke profesionalnog plesnog para iz „Klara Jet Set“.
Deset finalistica natjecat će se za titulu Miss PGŽ 2016. i sjajnu krunu, a posebnost izbora koji slavi ljepotu, ali i kvalitetnu osobnost je i odabir Miss dobrog srca, Miss društvenosti te Miss šarma koju bira medijski partner.
Djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri su: Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone