IAKO SU IMALI SVE DOZVOLE, MUP IPAK ODGODIO OPATIJSKI NASTUP JOKSIMOVIĆA

22. srpnja 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

 

gitara glazbaOPATIJA – Zbog pogoršane epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, novih mjera Republike Hrvatske i MUP-a o zabrani prelaska granice kojima se onemogućuje dolazak izvođača i popratnog osoblja, prisiljeni smo odgoditi koncert Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Iako je nastup pravovremeno dobio zeleno svjetlo Stožera i javnog zdravstva, ispoštovane su sve epidemiološke mjere i preporuke, a izvođači su dobili valjane dozvole o radu izdane od MUP-a i Pozivni dokument za ulazak u RH te su negativni na COVID-19, danas smo primili novu obavijest od strane MUP-a kojom se sukladno novonastaloj situaciji – neovisno o prethodno ispoštovanim mjerama i dobivenim dozvolama – privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju.

Iz tog smo razloga prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji i čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku ćemo objaviti zamjenski datum nastupa.

Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene, navode organizatori.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone