I TOM JONES OVOGODIŠNJU TURNEJU PREBACUJE ZA 2021.

7. svibnja 2020. | Kategorija: Kultura

muzika koncert glazbaOPATIJA – Kriza uzrokovana koronavirusom snažno udara glazbenu i zabavnu industriju. Sva velika događanja i svjetske turneje planirane za 2020. se otkazuju i prebacuju za 2021. Posljednja velika turneja koja se pridružuje ovom nizu je ona Toma Jonesa.

Zbog trenutne epidemološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi o odgodi održavanja javnih događanja u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19), otkazani su svi ljetni koncerti Toma Jonesa među kojima i nastup koji se 11. srpnja 2020. trebao održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

“Žao mi je što vas moram obavijestiti kako se moji ovogodišnji ljetni koncerti moraju odgoditi za sljedeću godinu. Kao što i sami sigurno znate, nastupi se neće moći nastaviti kao do sada i to vrijedi za sve koji rade u glazbenoj i zabavnoj industriji. Moj tim pozorno prati odluke vlade u vezi organiziranih okupljanja. U skladu s tim moramo odgoditi koncerte kako bi moji obožavatelji, tim i svi koji rade na realizaciji projekta bili sigurni. Također je važno olakšati pritisak na sve one koji se bore s virusom na prvoj liniji. Znate koliko volim nastupati, ali sigurnost svih mora biti na prvom mjestu. U dogovoru s lokalnim promotorima radimo na tome da se osiguraju novi datumi za koncerte koji su odgođeni. U međuvremenu, molim vas ostanite doma i budite sigurni. Veselim se ponovnom susretu”, izjavio je Tom Jones.

Izlazak iz ove izvanredne situacije te normalizacija životnih prilika sadašnji su temeljni ciljevi, te vjerujemo kako će se koncert na Ljetnoj pozornici dogoditi čim okolnosti za to budu povoljnije. Zahvaljujemo svima na razumijevanju, pazite na sebe i budite odgovorni. Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene ulaznice. Ako ste ulaznice kupili putem Eventim web stranice, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

Stoji u priopćenju organizatora iz Festivala Opatija i Star Produkcije

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone