GRAĐANI LOŠINJA DOBILI MOGUĆNOST BRZE PRIJAVE KOMUNALNIH PROBLEMA

10. listopada 2014. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Mali Lošinj

Mali Lošinj

LOŠINJ – Stanovnici Grada Maloga Lošinja odsad mogu prijaviti komunalne probleme putem web stranice, koja ima za svrhu promptno evidentiranje te lakše i žurnije postupanje za upravljanjem komunalnim prijavama „Zakrpaj.to.“ Naime, riječ je o učinkovitoj web usluzi koja vrši evidenciju i upravljanje pristiglih prijava komunalnih problema te funkcionira prema načelu »čujemo naše mještane, slušamo naše mještane, rješavamo problem«.
Sve prijave rupa na cesti, napuštenih vozila, kvarova na javnoj rasvjeti, razbijenih klupica u parku, slomljenih grana i drugih problema bit će vidljive nadležnoj službi u Gradu Malom Lošinju, ali i svim ostalim posjetiteljima web stranice http://zakrpaj.to . Osim što će nadležna služba voditi bolju evidenciju svih prijava, mještani će imati uvid u dinamiku rješavanja njihovih, ali i svih ostalih prijava.

“Pozivaju se naši građani da je prijava problema moguća kako putem pametnih telefona, za što je potrebno instalirati besplatnu mobilnu aplikaciju Zakrpaj.to i proći tri laka koraka: opiši problem, slikaj i šalji, tako i uporabom računala, gdje se prijavljujete na internetsku stranicu www.zakrpaj.to.
Na istoj internetskoj stranici, može se dobiti uvid u status rješavanja problema, od prijave, problema u postupku rješavanja, preko proslijeđenog problema drugim ovlaštenicima do riješenog problema. Sukladno statusu rješavanja, mijenja se i boja balona prijave na karti”, rečeno je.

“Nadamo se da će ovom uslugom koristi imati građani i naša jedinica lokalne samouprave. Građani s boljom interakcijom sa lokalnom upravom, bržem rješavanju problema te transparentnijim upravljanjem prijava, a Grad Mali Lošinj sa pravovremenim reagiranjem na nastale komunlane probleme i cjelovitim sustavom svih prijava i tijeka rješavanja prijava problema. Svi zajedno, sa boljom uslugom i povećanom efektivnošću za bolji i još ljepši Grad Mali Lošinj”, zaključuju iz Grada Lošinja. (F.C.)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone